Blog

Our Latest Blog Posts
20
Feb

Llojshmëri shërbimesh përfshirë kopje dhe duplikim çelësash

Kopje çelësash të ndryshëm, çelësa me kod, çelësa me chip, çelësa me telekomandë. Kopje për çelësa për makina, çelësa për kasafortë, çelësa dyersh, kopje celësash makine, çelësa motorrash etj. Shërbimet tona ofrohen në Tiranë dhe zonat përreth. Këtu mund të kontaktoni direkt me sevisin Celësa EDI nëpërmjet Viber-it, WhatsApp - it, apo Facebook-ut. Shtoni në rubrikën tuaj numrin tonë të telefonit: 00355 69 20 29 030 dhe mos hezitoni të…

Read more →
20
Feb

Kërko një preventiv në WhatsApp ose Viber për shërbimin që dëshiron

Ketu mund te kontaktoni direkt me sevisin Celesa EDI nepermjet Viber-it, WhatsApp - it, apo Facebook-ut. Shtoni ne rubriken tuaj numrin tone te telefonit: 00355 69 20 29 030 dhe mos hezitoni te na pyesni rreth sherbimeve qe ne ofrojme sic jane: kopje celesash, nderrim bravash, zhbllokime bravash, celesa me kod, celesa shtepie, kopje celesash makine, kasaforte etj. Servisi yne do te jete ne dispozicionin tuaj per cdo pyetje dhe…

Read more →
Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS