Hapje Kasafortash

Hapim kasaforta te llojeve të ndryshme me kujdesin maksimal

Riparim Bravash

Riparime dhe zhbllokime brava dyersh. Hapje dhe ndrrime bravash

Kopje Celesash

Kopje Çelesash makine, celesa me kod, celesa per makina dhe motora

Shërbim Emergjence

Shërbime ne raste emergjence, hapje dyersh dhe zhbllokime

Mirësevini


Aktiviteti jone ka filluar gjate viteve ’90 dhe qe atehere kemi sherbyer pa nderperje me profesionalizem dhe gjithmone te paret per cilesi si dhe perkujdesje ndaj klienteve tane Sherbimet tona gjithmone jane treguar koherent per tju pergjigjur kerkesave te kohes gjithmone ne evolim e siper. Duke e filluar nga sherbimet baze ne kemi rritur gamen e sherbimeve tona duke mbuluar pjesen me te madhe te fushes ku ne operojme. Klienti eshte gjithmone ne qender te vemendjes pasi kenaqesia e klienteve tane eshte detyrimi jone dhe kenaqesi edhe e jona. Pervec sherbimeve baze, operojme dhe me kerkese te klientit ne nderhyrje raste urgjence per sherbime te ndryshme celesash, bravash etj.. Mos hezitoni te na kontaktoni per pyetje dhe paqartesi apo per ndonje preventiv rreth sherbimeve qe mund te keni nevoje.

Merr 5% zbritje!!

Na telefononi në 0692029030 për te zbuluar si të përfitoni!

Merr nje shërbim profesional, na telefono:

0692029030

Lista e Brendeve

Lista e brandeve qe bashkepunojme

Artikujt tane të fundit

Lexoni artikujt tane te fundit, kopje celesash, ndrrim bravash, celesa me kod, zhbllokim dyersh, riparime bravash
Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS