Zhbllokime për dyer të blinduara, brava dyersh – Punime me bravat, zhbllokime bravash dhe riparime.

Keni mbetur i mbyllur brenda shtëpisë apo keni mbetur jashtë saj? Keni humbur çelësat dhe nuk dini si të hapni derën tuaj? Na telefoni. Ne mund t’ju ndihmojmë duke riparuar apo ndërruar bravën e derës suaj pa e prishur atë. Zhbllokime për dyer të blinduara dhe jo vetëm.

Disa nga shërbimet tona: Hapim Brava dyersh, brava për dyer të blinduara. Hapje portash, riparim bravash, zhbllokime dyersh dhe vetratash. Riparim dyersh të blinduara, riparime dyersh, ndërrim çelësash, hapje dyersh pa dëmtim, montim bravash, zëvendësim cilindrash, ndërhyrje e shpejtë etj.

Telefononi në numrin e telefonit 0692029030 për çdo lloj informacioni ose paraqituni vetë në dyqanin tonë Çelësa Edi, mbrapa 9-katësheve.

Çelësa EDI Shëerbim Locksmith në Tiranë, Albania.