Blog

Our Latest Blog Posts
11
Apr

Sa kushton të ndërrojmë bravën e derës së blinduar?

Cili është ndryshimi midis cilindrit dhe bravës?Cila është brava? Brava është një pajisje që siguron hapjen dhe mbylljen e derës tuaj të blinduar.Është një lloj kutie që urdhëron kunjat që përshtaten në kornizën tuaj të derës.Cili është cilindri? Cilindri është zemra e braves: është një instrument i përbërë nga një trup qendror që lëviz dhe kontrollon mekanizmin e kyçjes. Është një komponent shumë i rëndësishëm sepse nëse hajduti mund të…

Read more →
11
Apr

Dera E Blinduar Ka Probleme? Ne Ofrojmë Zgjidhjen.

A keni vështirësi për të hapur derën tuaj të blinduar? A mbetet e bllokuar apo nuk rrotullohet aq lehtë sa në të kaluarën? Mos u shqetësoni, nuk është thyer! Në këtë artikull ne të celesa.al do të zbulojmë truket e thjeshta për të lubrifikuar bllokimin në derën tuaj të blinduar dhe ta bëjmë atë të kthehet si e re. Me kalimin e kohës mund të ndodhë që brava bllokohet dhe…

Read more →
Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS