Produkte dhe shërbime

Këtu do të gjeni të gjitha produktet dhe shërbimet që ofrojmë.

Produktet


Çelësa
Telekomanda
Çelësa me kod
Doreza dyersh
Çelësa me telekomandë
Çelësa me çip
Çelësa motorrash
Çelësa për dyer të jashtme dhe të brendshme
Çelësa kasafortash

Shërbimet tona

riparime dhe zhbllokime bravash


Kopje çelësash
Kopje çelësash makinash
Kopje çelësash me cip
Punime me bravat, zhbllokime dhe riparime
Hapje portash
Riparim bravash
Zhbllokime dyersh dhe vetratash
Riparim dyersh të blinduara
Riparime dyersh
Ndërrim çelesash
Hapje dyersh pa prishje
Montime bravash
Zhbllokime bravash
Zëvendësim cilindrash
Ndërhyrje e shpejtë me porosi etj.

Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS