Rreth nesh

Servis Çelësash Edi

“Çelësa Edi” ka niur aktivitetin e tij në fillim të vitete ’90 dhe ushtron veprimtarinë në Tiranë dhe zonat përreth.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh gjithmonë në koherencë me kërkesat e kohës. Nisur nga shërbimet bazë tashmë ne mbulojmë çdo nevojë tuajën duke përfshirë ato rezidenciale, tregtare, të automjeteve etj. Cilësia dhe çmimi na kanë diferencuar gjithmonë nga të tjerët. Disa nga shërbimet kryesore që ofrojmë përmblidhen këtu:

  • Kopje celësash të të gjitha llojeve;
  • Ndërrim dhe shitje të bravave të ndryshme;
  • Shërbime të nevojshme për kasafortën tuaj;
  • Çelësa dhe brava për atuomjetet;
  • Shërbime për dyer të blinduara;
  • Shërbime për çelësa dhe brava në ambiente private apo biznesi;
  • Çelësa dhe brava për dyer garazhi apo qepena etj.

Përveç shërbimeve bazë, me kërkesë të klientit ofrojmë shërbime në raste urgjence.

Për çdo pyetje dhe paqartësi rreth shërbimeve mund të na kontaktoni në:

Vendndodhja
Rruga: Kostandin Kristoforidhi 4, Tek 9-Katëshet,
Mbas Kafe Europës, Tiranë, Shqipëri
Tel: 00355692029030
Email: [email protected]

Ose nëpërmjet Viber, WhatsApp, apo Facebook.

Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS