Përshtypjet

Nëse keni përdorur ndonjë nga shërbimet tona, si kopje celësash, ndërrim bravash etj., ju lutemi të lini përshtypjet tuaja në këtë kënd. Në të kundert mund të jepni përshtypjet tuaja në faqen tonë në Facebook.

Përshtypjet tuaja mund të jenë në lidhje me cilësine e punës, produkteve dhe shërbimeve apo të stafit tonë. Vlerësimi juaj i sinqertë mund të ndihmojnë vizitorët e tjerë ne zgjedhjen e servisit të duhur të çelësave. Faleminderit.

Me respekt Stafi

Kassandra CoxKassandra Cox
17:20 15 Mar 22
Fantastic locksmith! Very kind and helpful, will definitely call again!
Dejvis AgoDejvis Ago
17:01 29 Jul 20
Very correct and fast.
Dave PowellDave Powell
11:15 05 Jul 20
I truly appreciate his help and how fast he got me back into the home. My keys were locked inside, I was worried sick, and he quickly put out the fire.
Alex AlexanderAlex Alexander
11:03 20 Feb 20
Came right away and solved the issue very quickly. Very efficient and very friendly. Speaks English too. Highly recommend!
el tonel ton
10:47 11 Apr 19
Super
js_loader
Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS