Blog

Our Latest Blog Posts
20
Feb

Riparime, Ndërrime dhe zhbllokime bravash të ndryshme

Zhbllokime për dyer të blinduara, brava dyersh - Punime me bravat, zhbllokime bravash dhe riparime. Keni mbetur i mbyllur brenda shtëpisë apo keni mbetur jashtë saj? Keni humbur çelësat dhe nuk dini si të hapni derën tuaj? Na telefoni. Ne mund t'ju ndihmojmë duke riparuar apo ndërruar bravën e derës suaj pa e prishur atë. Zhbllokime për dyer të blinduara dhe jo vetëm. Disa nga shërbimet tona: Hapim Brava dyersh,…

Read more →
Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS