Ketu mund te kontaktoni direkt me sevisin Celesa EDI nepermjet Viber-it, WhatsApp – it, apo Facebook-ut. Shtoni ne rubriken tuaj numrin tone te telefonit: 00355 69 20 29 030 dhe mos hezitoni te na pyesni rreth sherbimeve qe ne ofrojme sic jane: kopje celesash, nderrim bravash, zhbllokime bravash, celesa me kod, celesa shtepie, kopje celesash makine, kasaforte etj.

Servisi yne do te jete ne dispozicionin tuaj per cdo pyetje dhe paqartesi. Mos hezito te kontaktosh per te kerkuar preventiv falas apo informacione te tjera pa pagese ne lidhje me sherbimet tona.

Adresa jone ne Tirane eshte Rruga Kostandin Kristoforidhi, tek Kafe Europa, Mbrapa 9-katesheve Celesa EDI