Blog

Our Latest Blog Posts
20
Feb

Kërko një preventiv në WhatsApp ose Viber për shërbimin që dëshiron

Ketu mund te kontaktoni direkt me sevisin Celesa EDI nepermjet Viber-it, WhatsApp - it, apo Facebook-ut. Shtoni ne rubriken tuaj numrin tone te telefonit: 00355 69 20 29 030 dhe mos hezitoni te na pyesni rreth sherbimeve qe ne ofrojme sic jane: kopje celesash, nderrim bravash, zhbllokime bravash, celesa me kod, celesa shtepie, kopje celesash makine, kasaforte etj. Servisi yne do te jete ne dispozicionin tuaj per cdo pyetje dhe…

Read more →
Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS