Blog

Our Latest Blog Posts
20
Feb

Llojshmëri shërbimesh përfshirë kopje dhe duplikim çelësash

Kopje çelësash të ndryshëm, çelësa me kod, çelësa me chip, çelësa me telekomandë. Kopje për çelësa për makina, çelësa për kasafortë, çelësa dyersh, kopje celësash makine, çelësa motorrash etj. Shërbimet tona ofrohen në Tiranë dhe zonat përreth. Këtu mund të kontaktoni direkt me sevisin Celësa EDI nëpërmjet Viber-it, WhatsApp - it, apo Facebook-ut. Shtoni në rubrikën tuaj numrin tonë të telefonit: 00355 69 20 29 030 dhe mos hezitoni të…

Read more →
20
Feb

Kopje pultesh – pulte celesash, pulte dyersh, qepenash, garazhesh

Telekomanda dhe radiokomanda. Nderrime, riparime, duplikime, kopje pultesh apo telekomandash ne Tirane. Kopjojme pulte celesash, pulte garazhesh, pulte dyqanesh, pulte shpie, pulte traresh. pulte qepenash, pulte makinash, impiante alarmi,  pulte te ndryshme. Pulte per garazhe, pulte per qepena, pulte per shpia, pulte per dyqane, pulte traresh. etj. Kopjojme cdo lloj pulti dhe telekomande. Pulte per Porta Automatike Për Garazh, Dyqan dhe Magazinë, Barriera Automatike Për Parking. Programim klonime shitje asistence…

Read more →
Back
Whatsapp
Messenger
TELEFONO
SMS