Telekomanda dhe radiokomanda. Nderrime, riparime, duplikime, kopje pultesh apo telekomandash ne Tirane.

Kopjojme pulte celesash, pulte garazhesh, pulte dyqanesh, pulte shpie, pulte traresh. pulte qepenash, pulte makinash, impiante alarmi,  pulte te ndryshme.

Pulte per garazhe, pulte per qepena, pulte per shpia, pulte per dyqane, pulte traresh. etj. Kopjojme cdo lloj pulti dhe telekomande.

Pulte per Porta Automatike Për Garazh, Dyqan dhe Magazinë, Barriera Automatike Për Parking.

Programim klonime shitje asistence kopje dhe duplikime per pulte me kod nga markat: Adyx, Allmatic, Avidsen, Benincà, Aprimatic, Bft, Cardin, Came, Casali, Casit, Dea, Delma Ducati, Ditec, Elvox, Faac, Fadini, Label, Genius, Mhouse, Hormann, Key, Gibidi, Marantec, Nice, Moovo, Prastel, Serai, Sea, Seav, Stagnoli, Tau, Telcoma, V2