Këtu tek Çelësa Edi, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh sigurie dhe ndreqje bravash në Tiranë.

Ne i shërbejmë klientëve në Tiranë dhe zonat përreth. Në rast se keni humbur çelësin dhe ju duhet një set i ri në kohë reale apo jeni në kërkim të një zgjidhje afatgjatë për të siguruar derën, ne jemi kompania që mund të telefononi.

Me krenari themi se eksperienca jonë që prej vitit 1993 na mundëson të ofrojmë shërbimin më të mirë dhe të sigurtë për klientët tanë. Shërbimi i emergjencës Telefono 24/7 u jep mundësi klientëve tanë të kenë një zgjidhje në momente të vështira. Gjthmonë do të ndiheni të sigurtë për veten dhe sendet tuaja të rëndësishme.

Format e kontaktit Çelësa EDI: Viber, WhatsApp, dhe Facebook.

Ose në kohë reale nëpërmjet telefonit 00355 69 20 29 030